Auto reparatie

Auto reparatieUw auto reparatie plaatsen op AutoServiceOnline.nl

Moet uw auto voor reparatie naar een garage, maar weet u niet goed naar welke autogarage of twijfelt u of het niet goedkoper of beter kan? Plaats dan nu uw auto reparatie op AutoServiceOnline.nl!

Meld hier uw auto reparatie aan

Door de reparatie van uw auto op AutoServiceOnline.nl te plaatsen weet u zeker dat u altijd de beste deal heeft! Wanneer u uw reparatie aanmeld, wordt deze verstuurd naar alle autobedrijven die bij ons aangesloten zijn in de door u aangegeven straal. Deze autobedrijven kunnen dan een passende offerte opstellen voor uw reparatie, die u dan kunt gaan vergelijken. 

U kunt niet alleen vergelijken op prijs, maar bijvoorbeeld ook op de kwaliteit van het bedrijf, de expertise van een bedrijf voor een bepaald merk of kunt u de reviews en beoordelingen van andere gebruikers lezen die eerder in contact zijn geweest met het desbetreffende bedrijf. 

Hierdoor kunt u dus altijd de beste keuze maken en de reparatie aan uw auto laten uitvoeren door een autobedrijf dat het beste aansluit op uw wensen en eisen. Wacht dus niet langer en meld uw reparatie aan op onze website!

Auto reparatie aamelden

Hoe meld ik mijn auto reparatie aan?

U kunt heel gemakkelijk en snel uw auto reparatie aanmelden op onze website. Via 5 stappen doorloopt u het hele proces en hebt u binnen een paar minuten uw auto reparatie aangemeld op uw website. Hoe deze stappen er precies uit zien, leggen wij hieronder uit:

Stap 1: Uw auto

In de eerste stap van het aanmelden van uw reparatie, vragen wij u om uw kenteken in te voeren. Dit systeem is gekoppeld aan de RDW en hierdoor hebben wij direct alle gegevens van uw auto. Dit helpt ons en de autobedrijven om een duidelijk beeld te schetsen van uw auto en zo een passende offerte kan worden opgesteld. Het enige dat niet bij de RDW bekend is, is de kilometerstand. Deze dient u zelf nog even in te vullen.

Stap 2: Uit te voeren reparaties aan uw auto

Bij stap 2 ziet u eerst de gegevens die ons systeem heeft opgehaald uit de database van de RDW. Kijk dit altijd nog even na of dit klopt, maar als u uw kenteken juist heeft ingevuld kloppen deze gegevens vrijwel altijd.
In de volgende stappen kunt u de uit te voeren reparaties aanvinken. Wij hebben al het een en ander voor u klaar gezet, door een lijst te maken met de meest voorkomende auto reparaties. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: “Algemeen”, “Carrosserie”, “Hybride”, “Motor” en “Onderstel”. Het enige dat u dus hoeft te doen, is de gewenste reparatie aan te klikken. Wanneer u dat doet, zult u zien dat deze reparatie groen wordt. Daarmee staat hij ingesteld. 

Weet u niet precies wat er aan uw auto gedaan moet worden? Klik dan “Overige” aan. Hierna kunt u de volgende stap dan duidelijk aangegeven wat het probleem is dat u ervaart.

Stap 3: Omschrijving en foto's

In deze stap, kunt u uw auto reparatie omschrijven. U kunt deze reparatie een titel geven en u kunt een gedetailleerde omschrijving geven van het probleem. Probeer hierbij altijd zo duidelijk en uitgebreid mogelijk te zijn. Hoe uitgebreider de omschrijving, hoe beter de autobedrijven een passende offerte op kunnen stellen. 

Daarnaast kunt u ook nog extra foto's toevoegen. Wellicht is er iets aan uw auto waarbij foto's een duidelijker beeld geven, dan is het zeker aan te raden hier deze foto's toe te voegen aan de reparatie. Hierdoor hebben de autobedrijven een nog duidelijker beeld en kunnen ze een duidelijke offerte opstellen voor het probleem met uw auto.

Stap 4: De wensen voor uw auto reparatie

Bij stap 4 kunt u uw wensen aangeven. Wij kunnen ons voorstellen dat u bijvoorbeeld uw auto liever naar een dealer brengt. Als u dit wilt, kunt u als soort garage “Dealer” aanklikken. Hierdoor zien alleen de dealers deze reparatie en zal deze reparatie alleen naar de autodealers verstuurd worden. Wilt u liever geen dealer, maar een “universele garage”? Dat kan ook. Klik deze optie dan aan. Wanneer u geen voorkeur heeft en liever gewoon alle verschillende soorten offertes ontvangt, kunt u de optie “Geen voorkeur” aanvinken. Hierdoor zal uw reparatie worden verstuurd naar alle soorten garages, dus zowel dealers als universele garages.

Daarbij kunt u ook nog aangeven binnen welke straal u een autobedrijf wilt vinden. Wij snappen dat u liever geen honderden kilometers wilt rijden voor uw reparatie. Geef daarom de gewenste straal aan. Wanneer u dit doet, zullen alleen de autobedrijven binnen deze straal uw reparatie te zien krijgen. Zo rijdt u dus nooit te ver voor uw auto reparatie. 

Verder kunt u nog aangeven wat uw gewenste reparatie datum is. Let er wel op dat dit een indicatie is. Deze datum dient altijd nog, met het door u gekozen autobedrijf, overeen te komen nadat u akkoord heeft gegeven op de uitgebrachte offerte. 

Stap 5: De aanmelding van uw autoreparatie controleren

U bent er bijna, de reparatie is bijna aangemeld. Bij de laatste stap, stap 5, kunt u uw reparatie nog een keer checken. Kijk uw aangemelde reparatie nog een keer goed na of alles klopt. Klopt er iets niet of wilt u nog extra punten toevoegen, dan kunt u gemakkelijk via de blauwe buttons terug gaan naar de gewenste stap. Klopt alles wel, dan kunt u onderaan deze pagina op de groene button met “Plaats mijn reparatie” klikken. Wanneer u hier op klikt, komt uw reparatie online en wordt uw reparatie verstuurd naar alle autobedrijven die bij ons aangesloten zijn, binnen de door u aangegeven straal. 

Het enige dat u nu hoeft te doen is wachten op de offertes. Daarna kunt u kijken, vergelijken en kiezen. Veel succes met de reparatie aan uw auto!

Meld hier uw auto reparatie aan

Voor welke automerken kunt u een reparatie aanmelden?

Alfa Romeo reparatie Audi reparatie BMW reparatie Chevrolet reparatie
Chrysler reparatie Citroën reparatie Citroën DS reparatie Dacia reparatie
Daewoo reparatie Daihatsu reparatie Dodge reparatie FIAT reparatie
Ford reparatie Honda reparatie Hymer reparatie Hyundai reparatie
Jaguar reparatie Jeep reparatie KIA reparatie Lancia reparatie
Landrover reparatie Lexus reparatie Mazda reparatie Mercedes reparatie
Mitsubishi reparatie Nissan reparatie Opel reparatie Peugeot reparatie
Porsche reparatie Range Rover reparatie Renault reparatie Saab reparatie
SEAT reparatie Skoda reparatie Subaru reparatie Suzuki reparatie
Tesla reparatie Toyota reparatie Volkswagen reparatie Volvo reparatie