Auto onderhoud

Auto onderhoudMoet uw auto voor onderhoud naar de garage? Maar weet u niet zo goed welke garage en of u niet te veel gaat betalen? Geen zorgen. Daarvoor hebben wij AutoServiceOnline.nl opgericht.

Meld uw auto onderhoud gratis aan op onze website en ontvang verschillende offertes van bij ons aangesloten autobedrijven. U hoeft dan alleen nog maar te kijken, te vergelijken en de voor u beste deal te kiezen. Zo betaald u dus nooit meer te veel voor uw auto onderhoud.

Meld hier uw auto onderhoud aan

Uw auto onderhoud aanmelden op AutoServiceOnline.nl

Op onze website kunt u heel gemakkelijk via een paar handige stappen uw de onderhoud van uw auto aanmelden. Als u uw aanmelding heeft voltooid, zal deze worden verstuurd naar alle autobedrijven die bij ons aangesloten zijn, binnen de straal die u heeft aangegeven.

Deze autobedrijven zullen via ons systeem een passende offerte opstellen, die zij weer terug naar u zullen sturen. Hierdoor ontvang u dus verschillende offertes van verschillende autobedrijven, waardoor u dus kunt vergelijken en zo de beste deal kunt kiezen. 

Door onze website hoeft u niet alleen te kiezen op basis van de prijs van de offerte, maar kunt u bijvoorbeeld aan kijken wat voor bedrijf het is, welke specialisaties zijn hebben, welke services zijn aanbieden of wat andere gebruikers van AutoServiceOnline van dit bedrijf vonden. Zo kunt u dus uw keuze baseren op veel verschillende aspecten, waardoor u altijd de gewenste offerte kunt accepteren. Dat is één van de vele voordelen die wij u bieden. 

Auto onderhoud aanmelden

Hoe plaats ik mijn auto onderhoud?

Via een aantal handige stappen kunt u binnen een paar minuten uw aanmelding al online hebben staan. Wij zetten ze even voor u op een rijtje:

Stap 1: Uw auto

Bij stap 1 vragen wij u om uw kenteken in te vullen. Doordat ons systeem gekoppeld is met de database van de RDW kunnen wij zo alle gewenste informatie van uw auto automatisch ophalen. Hierdoor hoeft u zelf verder geen gegevens meer in te vullen over uw auto. Het enige dat u nog even in moet vullen, is de kilometerstand. Zo hebben wij en de bij ons aangesloten autobedrijven dus een volledig beeld over welke auto het precies gaat.

Stap 2: De uit te voeren reparatie of onderhoud werkzaamheden

In deze stap zult u eerst de gegevens van uw auto zien dat uit de database van de RDW zijn gehaald. Loopt dit altijd nog even na voor de zekerheid. 

Daaronder kunt u aangeven welke onderhoud- of reparatie werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden aan uw auto. Wij hebben voor u al de meest voorkomende werkzaamheden op een rijtje gezet, geordend op categorie. Hierdoor hoeft u alleen nog maar aan te vinken welke op uw auto van toepassing is. 

Mocht u niet weten wat u hier in moet vullen, kies dan “Overige” en leg in de volgende stap duidelijk uit wat precies het probleem is. Zo kunnen de autobedrijven toch nog een passende offerte opmaken. 

Stap 3: De omschrijving en foto's

Bij stap 3 gaat het er om dat u een duidelijk beeld schets over het uit te voeren onderhoud. U kunt uw aanmelding een duidelijke titel geven en daarbij een gedetailleerde omschrijving. Probeer dit zo uitgebreid mogelijk te doen. Hierdoor krijgen de autobedrijven een duidelijk beeld over wat er aan de hand is en hoe zij dit op kunnen lossen. Hoe uitgebreider, hoe beter de offerte kan worden opgesteld. 

Mocht u verder nog foto's toe kunnen voegen, dan raden wij dit zeker aan. Foto's maken soms veel meer duidelijk dan woorden, dus mocht u denken dat een foto zeker zal helpen bij het omschrijven van het probleem met uw auto, voeg deze dan zeker toe.

Stap 4: De wensen voor uw auto onderhoud

Wij snappen dat u bepaalde wensen heeft bij uw auto onderhoud. U wilt misschien graag dat uw auto alleen wordt onderhouden door een echte “dealer”. In deze stap kunt u dat aanvinken. Wanneer u “Dealer” aan vinkt, zal uw auto onderhoud alleen worden verstuurd naar de dealers die bij ons zijn aangesloten binnen de door u aangegeven straal.

 Daarnaast geven wij u ook de optie om het onderhoud aan uw auto uit te laten voeren door een universele garage, als u uw auto liever niet naar een dealer brengt. Mocht u geen voorkeur hebben, dan kunt u deze optie aanvinken. Uw onderhoud wordt dan verstuurd naar alle soorten autobedrijven en zult u veel verschillende offertes ontvangen waardoor u wellicht nog beter kunt vergelijken.

Stap 5: Het checken van uw auto onderhoud

De aanmelding is bijna voltooid. Dit is de laatste stap van het proces. Hier kunt u alles nog een keer checken of u alles volledig heeft ingevuld en of alles klopt. Bent u iets vergeten of wilt u liever toch iets aanpassen? Dat kan. Klik dan op de blauwe buttons en ga terug naar de gewenste stap.

Klopt daarna alles? Klik dan onderaan de pagina op “Plaats mijn reparatie” en uw aanmelding wordt op onze website gezet en verstuurd naar de autobedrijven die bij ons zijn aangesloten binnen de door u aangegeven straal. 

Nu is het alleen nog wachten op het ontvangen van de offertes. Wanneer u deze binnen heeft, kunt u ze allemaal gaan vergelijken om zo tot de beste deal voor uw auto onderhoud te komen. Graag gedaan en veel succes met het onderhoud aan uw auto!

Meld hier uw auto onderhoud aan

Voor welke automerken kunt u onderhoud aanmelden?

Alfa Romeo onderhoud Audi onderhoud BMW onderhoud
Chevrolet onderhoud Dacia onderhoud FIAT onderhoud
Chrysler onderhoud Citroën onderhoud Citroën DS onderhoud
Daewoo onderhoud Daihatsu onderhoud Dodge onderhoud
Ford onderhoud Honda onderhoud Hymer onderhoud
Hyundai onderhoud Lancia onderhoud Lancia onderhoud
Jaguar onderhoud Jeep onderhoud KIA onderhoud
Landrover onderhoud Lexus onderhoud Mazda onderhoud
Mercedes onderhoud Peugeot onderhoud Saab onderhoud
Mitsubishi onderhoud Nissan onderhoud Opel onderhoud
Porsche onderhoud Range Rover onderhoud Renault onderhoud
SEAT onderhoud Skoda onderhoud Subaru onderhoud
Suzuki onderhoud Volvo onderhoud Tesla onderhoud
Toyota onderhoud Volkswagen onderhoud